Selecteer een pagina

Kennis.shop – Hét nieuwe betaalsysteem

Geschreven door Angelique

2 juni 2022

Kennis.shop is getest en ontwikkeld speciaal voor online ondernemers die geld verdienen met het verkopen van hun kennis en expertise.

Wat is Kennis.shop ?
Elke (kennis)ondernemer kan starten met kennisshop
Goedkoper dan alle ander betaalsystemen
Een affiliateprogramma en wat daaraan kunt hebben?
Kun je kennisshop koppelen met andere software?
Wie zitten er achter kennisshop?
De 5 redenen om NU nog met kennisshop te starten!

Sommige linkjes in deze blog bevatten een affiliate link. Dit houdt in dat ik een kleine bijdrage krijg wanneer jij besluit een betaald lidmaatschap op de tool af te nemen via deze link. De prijs is voor jou gewoon hetzelfde of juist lager.

Wat is Kennis.shop nu eigenlijk?

Kennisshop is hét nieuwe betaalsysteem dat speciaal is ontwikkeld voor online (kennis) ondernemers. In Kennisshop kun je jou online product verkopen met een betaalpagina die je in 10 minuten hebt gebouwd en daar hoef je niet super technische voor te zijn.
Ik heb het zelf al uitgeprobeerd – en ik hoor je denken – “Ja maar jij bent Technisch VA, tuurlijk lukt het jou in 10 minuten” – maar voordat ik aan het werk ging met Kennisshop had ik me niet ingelezen of voorbereid. Bij elke stap wordt uitgelegd wat je moet doen of zelfs een suggestie gegeven.

Kan elke ondernemer ermee starten?

Kennis.shop geeft het met zijn naam al weg. Het is een (web)shop-systeem voor het (ver)kopen van kennis. Momenteel kun je nog geen fysieke producten in de shop plaatsen. Wel kun je met een paar klikken een kaartje voor je event, een plek bij jouw online programma of zoals ik heb gedaan met mijn strategiesessie, verkopen.

Wat zijn de kosten van Kennisshop?

Je koopt (nu nog) voor een eenmalige bedrag van € 1597 nu voor €699 euro een life-time PRO⭐️ licentie – dus één keer investeren en daarna lekker makkelijk en snel online gaan verkopen! Er is ook nog een lagere instap van de Kennis.shop START licentie van 217 euro voor een eenmalige aanschaf van 199 euro.
Kennisshop werkt met samen Stripe (en dus niet met Mollie). Bij de start van je life-time licentie wordt er automatisch een account aangemaakt bij Stripe en daar worden de betalingen verwerkt en aan je uitbetaald. Kennisshop rekent 0,17 ct per succesvolle transactie. Dit zijn de enige terugkerende kosten want de licentie koop je eenmalig!

Wanneer is de investering eruit? Hier een rekensommetje:

€699 (eenmalig) + 100 succesvolle transacties €17 = €716
Dus 16 maanden verkopen via een ander betaalsysteem voor gemiddeld €45 per maand en je hebt de investering eruit!
En dan betaal je alleen nog ieder jaar de transactiekosten!

Wat heb je aan een affiliate-programma?

Toen wij in Italië ons vakantieverblijf hadden, was onze grootste aanvoer van nieuwe klanten de zogenaamde “mond-op-mond”-reclame. Je zou affiliate kunnen zien als de ‘betaalde’ versie van mond-op-mond reclame. Een betere ‘advertising’ kun je niet hebben. Het enthousiasme van tevreden klanten is aanstekelijk. Het feit dat je de tevreden klant dan makkelijk, zonder al te veel techniek, kun belonen is echt de uitkomst!
Als aanvulling op de Kennis.shop PRO⭐️ licentie kun je de Affiliate Marketing Tools reserveren voor 249 euro (ook voor een eenmalige investering). Dat maakt kennisshop echt de moeite waard om te overwegen! Want ik ben ervan overtuigd dat naast email-marketing met een gratis weggever als ‘leadgenerator’, je ook leads kunt gaan halen uit een affiliate-programma.

Waar is Kennisshop aan te koppelen?

Ik zou bijna willen zeggen; kennisshop is aan bijna alles te koppelen met Zapier maar daarvoor heb je wel iets meer technische kennis en tijd nodig. In ieder geval meer dan die beloofde 10 minuten :-). Maar er zijn inmiddels wel wat (deep data) integraties gebouwd en ook nog een aantal in ontwikkeling.

Bestaande koppelingen:

Active Campaign/Mailblue om na aankoop je droomklant ook nog mails te sturen over de aankoop.

Moneybird (deep data integratie)waarmee je verkoopfacturen automatisch in je boekhouding in Moneybird terecht komen.

Wie zitten er achter Kennisshop?

Parsifal Tritsch en Kars Hamstra zijn de bedenkers van Kennis.Shop.
Ik heb de mannen leren kennen toen ik van april 2023 – augustus 2023 werkzaam ben geweest op de klantenservice. Ik beantwoorde daar samen met de mannen de vragen van de early-adapters én ik heb veel van de helpartikelen gemaakt.

Kars is de techneut en Parsifal zie je vooral aan de voorkant en dat ik ook gelijk een uniek selling point (USP) van deze twee heren. De warme en persoonlijke betrokkenheid en de manier van ontwikkelen en verbeteren van het systeem is echt uniek. Ze zijn aan het begin van het lanceren een facebook community gestart waarin je alles kwijt kan en geen vraag is te gek. Parsifal maakt er een uitdaging van om elke vraag zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 24 uur te beantwoorden of je in ieder geval weer op weg te helpen. Maar ook de leden onderling helpen elkaar graag op weg.
Daarnaast heb je als gebruiker een stem waar ze naar luisteren want via fider kun je voorstellen doen ter verbetering van het systeem en de andere gebruikers kunnen daar dan op stemmen. En de voorstellen met de meeste stemmen worden als eerste opgepakt om te gaan ontwikkelen.
Het is dus niet zo dat je op de support-knop drukt en je ticket aanmaakt van je probleem of vraag en dan maar afwachten wanneer je antwoord mag verwachten. Parsifal zit er echt bovenop en anders is er wel iemand anders uit de community die kan helpen.
Voor mij is dit echt het toppunt van duurzaam ondernemer.

5 redenen om met Kennisshop te starten!

Ben jij een (kennis)ondernemer en verkoop jij via een betaalsysteem waar je per maand voor betaald? Waar je nog geen affiliate-programma bij hebt afgesloten omdat het dan weer duurder wordt dan zijn dit de 5 redenen waarom je NU nog kennisshop zou kunnen aanschaffen!

🌺 Je koopt een life-time licentie

🌺 Je steunt Nederlandse start-ups die een duurzame verbinding met je willen

🌺 Je wordt snel en met betrokkenheid geholpen als je ergens tegenaan loopt

🌺 Je krijgt een extra (kennis)ondernemersnetwerk erbij in de vorm van een FB community

🌺 Je krijgt tot 2 januari 2024 laatste keer de kans om het aan te schaffen met korting van maar liefst 50%!

Wil je het systeem in werking zien dan is er op 29 december live demo gegeven door Parsifal (leer je één van de twee mannen ook direct kennen). Daar laat hij zien hoe het eruit ziet en hoe je ermee werkt. Natuurlijk kun je daar ook vragen stellen!

BONUS van MIJ
Als je de licentie koopt* en je laat na de betaling mijn naam achter op de betaalpagina dan krijg je van mij half uur technische ondersteuning cadeau die je zou kunnen gebruiken voor het inrichten van kennisshop.
Ik ben technisch VA en help succesvolle ondernemers met hun technische uitdagingen. Als kennisshop voor jou een technische uitdaging is dan kan ik je daar zeker in ondersteunen!


*Ik krijg een terugkoppeling van Kennisshop en als jou naam erbij staat dan neem ik contact met je op!

Ook leuk om te lezen…

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.