Selecteer een pagina

Over Mij

 

Ik ben Angelique, Technische Virtual Assistant (VA) met een specialisatie in de techniek van Mailblue en in te zetten om een onvergetelijke klantreis te creëren en eigenaresse van Kantoor Hippie.

Ik help succesvolle (en soms een tikkeltje) drukke ondernemers door de techniek achter de business in online stappen uit te leggen.

Naast dat ik gek ben op mijn werk, ben ik moeder van twee heerlijke pubers Jeroen en Anna. En getrouwd met de liefde van mijn leven Martijn.

Ik zou mijzelf daarnaast echt omschrijven als een ”dromen najager”.

Angelique

Angelique, Virtual Assistant (VA) met een specialisatie in Customer Service (klantenreis en klantenservice) en eigenaresse van Kantoor Hippie

De liefde voor het VA-vak zat er al vroeg in

 

Als ik terugkijk naar mijn jeugd dan stroomde het VA-schap al van jongs af aan door mijn aderen.

Ik kan me heel goed herinneren dat ik na school niet met de Barbies ging spelen maar dat ik samen met mijn schoolvriendinnetje ”kantoortje” speelde. Met oude papieren van een verzekeringskantoor (gekregen van de buurvrouw) gingen we druk in de weer. Ik zie het nog zo voor me: druk bellen, formulieren invullen, enveloppen dicht likken en versturen. We waren er maar druk mee haha.

Logischerwijs ging ik dan ook op mijn 24e bij Defensie werken als personeelsadviseur. Dat heb ik met ontzettend veel plezier 12,5 jaar gedaan en toen kwam onze grote droom om de hoek.

La dolce vita - Piazza pinokkio

La dolce vita

 

Ik zie het nog levendig voor me daar sta ik dan met mijn gezicht in de zon te genieten van het Toscaanse heuvellandschap. Samen met man en kids ben ik geëmigreerd naar het prachtige authentieke plaatsje San Vincenzo a Torri. We runnen samen een prachtig vakantiehuis. Ik geniet elke dag volop van het in dienst staan van onze gasten. Mijn dag is geslaagd als alle vakantiegangers rondwandelen met blije gezichten en zich thuisvoelen. Het is een droom die uitkomt voor ons hele gezin.

Tot in 2019 mijn wereld op z’n kop staat. Er wordt borstkanker bij mij geconstateerd. En vanaf dat moment komen we als gezin in een emotionele rollercoaster terecht met veel ziekenhuis bezoeken. Ik kreeg een amputatie, reconstructie en half-jaar chemo. Na een zwaar jaar besluiten we in 2020 tijdens de corona crisis terug te verhuizen naar Nederland. Een nieuw begin.

Van Gastvrouw

naar Technische VA

 

Teruggekomen in Nederland was ik behoorlijk zoekende naar mijn volgende stap. Uit deze zoektocht is uiteindelijk mijn bedrijf Kantoor Hippie ontstaan waarmee ik succesvolle ondernemers ondersteun bij techniek achter hun business en het creëren van een onvergetelijke klantreis voor hun klanten.

Het mooie is dat ik in dit bedrijf mijn 10 jaar ervaring als gastvrouw meegenomen heb. Toen wij in 2011 verhuisde naar Italië wisten we in minder dan 6 maanden tijd het concept van ons vakantiehuis Piazza Pinokkio uit de grond te stampen. Het werd in korte tijd dé plek waar je als gezin naar toe wilde. We waren enorm trots op dat onze gasten Piazza Pinokkio ”Dè meest vriendelijke vakantielocatie van Toscane” noemde.

Tijdens deze jaren onder de Italiaanse zon was mijn focus volledig bij onze klanten. Ik was constant bezig met het optimaliseren van onze business door te automatiseren en te optimaliseren van de klantreis en klantbeleving. Daarbij beheerde ik alle online kanalen (social media en e-mailmarketing) en was ik verantwoordelijk voor de boekhouding.

Deze brede ervaring neem ik nu mee in mijn bedrijf Kantoor Hippie. Waarin ik ondernemers help bij de technische werkzaamheden achter hun business en het aangaan en onderhouden van waardevol, verbindend en duurzaam klantcontact. Want ik gun dat iedere ondernemer. Blije klanten zijn wat mij betreft de drijvende kracht van ieder succesvol bedrijf.

Toch gooide ik het roer om

 

Hoewel het met Kantoor Hippie heel lekker ging en ik mijn ervaring op de klantenservice van Kennis.shop volop gebruikte om online (kennis)ondernemers te helpen met hun technische uitdagingen, stuitte ik in augustus 2023 per ongeluk op de vacature voor P&O-adviseur bij Defensie.

Even was er die twijfel maar al snel voelde het zo fijn en vertrouwd dat ik besloot te solliciteren en sinds november 2023 ben ik, na 12 jaar eruit geweest te zijn, weer werkzaam bij het Ministerie van Defensie.

Het is heerlijk om weer terug te zijn in het vak dat ik met pijn in mijn hart afscheid van nam om voor de Italiaanse droom te gaan en toch ben ik ook dankbaar dat ik een baan heb.

Ik doe Kantoor Hippie er nu naast op vrijdag en zaterdag want ik kon ook geen afscheid nemen van de ondernemerswereld! En met mijn Kickstart Kennis.shop en Mailblue Basic kan ik toch mijn kennis delen,

Heb jij een technisch VA nodig?

✨ Zoek jij een technische rechterhand die al die technische en uitvoerende werkzaamheden uit handen neemt zodat jij tijd overhoud voor je business.

✨ Wil je een optimaal en efficiënt ingedeelde Mailblue.

✨ Zou het top zijn als je leads je op een schoteltje aangedragen krijgt!

Maak dan nu nog een afspraak voor een gratis matchcall zodat we samen kunnen kijken wat jij nodig hebt?

Het is een gesprek van 30 min. Voorafgaand aan het gesprek krijg je nog drietal vragen zodat je we tijdens de afspraak direct in jouw vraag kunnen duiken!

Wist je dat…

….ik al van jongs af aan gek ben op dansen! Klassiek, Modern en Jazz. Ik heb zelfs nog een paar jaar tapdans gedaan – fantastisch was dat!

….ik eigenlijk ook verpleegkundige én HR-manager ben geweest.

….ik fotograferen met mijn telefoon leuker vind dan met zo’n grote ingewikkelde camera. Vooral spelen met licht en kleur, scherpte en diepte dagen mij uit.

….ik een opbergbakjes en -doosjes fetisj heb. Laat mij niet los in de HEMA of de IKEA want ik kom niet zonder een doosje of bakje de deur uit. Is ook een beetje gekomen door de filosofie van Marie Kondo. Die alles opvouwt of rechtop in bakjes zet.

….ik naast mijn gezin nog een andere liefde heb en zij heet Gemma – onze Bernersennen hond. Er gaat geen dag voorbij of we lopen samen een uur door het bos!

….ik echt niet zonder een schriftje op mijn kantoor kan om mijn To Do’s in op te schrijven.

….ik graag op echte hollandse houten klomp loop.