Selecteer een pagina

Werken met mij… 

Heb je geen tijd, zin of geduld voor alle technische processen binnen je bedrijf?

Dat snap ik! Ik ondersteun jou als missie gedreven ondernemer met alle technische en automatiseringstaken binnen je bedrijf.
Zo kun jij je volledig focussen op datgene wat voor jou er werkelijk toe doet binnen je bedrijf

Hoe fijn zou het zijn als…

 

…… je een technische rechterhand zou hebben die alles rondom de techniek achter Mailblue en de integraties met je website en andere software voor jou uit handen zou nemen, 

……de onvergetelijke klantreis die jij bedacht had voor je klant(en) ook werkelijkheid wordt in Mailblue. 

……en die onvergetelijk klantreis zover als mogelijk geautomatiseerd is zónder de connectie met de klant uit het oog te verliezen. 

……je automatisch vanuit Mailblue gesignaleerd krijgt dat er een potentiële lead is die jou oprechte aandacht verdient, 

….. alles optimaal werkt in Mailblue en nog meer dan dat, 

……je Mailblue account alleen nog maar bestaat uit betrokken contacten zodat je ook echt content aanbiedt aan mensen die écht belangstelling in jou hebben.

Angelique Bak-Linnemans | Kantoorhippie

Jouw technische rechterhand

Ja! Dat is wat ik écht graag voor je wil zijn! 


De afgelopen jaren heb ik voor verschillende ondernemers gewerkt als VA. Één ding viel me op, namelijk dat technische taken voor de meeste onrust en stress zorgen. Tegelijk zijn ze juist razend belangrijk voor jou als groeiende ondernemer om verder op te kunnen schalen.


Ook zag ik veel grote spelers die veel kansen onbenut lieten op het gebied van automatiseren. En dat snap ik ook nog, want misschien zie jij er ook wel als een berg tegenop om in de techniek te duiken.
Daarom heb ik mij volledig gespecialiseerd op het technische vlak, zodat jij je kan bezig houden met jouw grotere missie binnen je bedrijf.

Deze taken kan ik van je overnemen;

 

🌺 Ervoor zorgen dat het werken met Mailblue je veel meer gaat opleveren en dat het je veel minder tijd gaat kosten!

🌺 De technische koppelingen met andere systemen zoals Plug&Pay, Huddle, Learndash, Teachable, (wordpress)Website, Vimeo, Zoom, Loom, Calendly, Zapier etc.

🌺 Het plaatsen van nieuwe producten of freebies op je website met uiteraard de juiste koppeling naar de Mailblue automatiseringen en andere software.

🌺 Meer te halen uit je automatiseringen voor bijvoorbeeld een lancering en/of verkoop van (een nieuwe) dienst of product. Door deze zo in te richten dat je niet voor elke lancering weer een nieuwe funnel moet laten bouwen.

🌺 Je nieuwsbrief meer te personaliseren door jouw aanbod of product te versturen naar een specifieke doelgroep. En voorkomen dat ze worden overladen met mails van jou

🌺 Aanpassingen doen (up-to-date houden) op je website, betaalsoftware (bv Plug&Pay) of Leeromgeving.

🌺 Mailblue zo inrichten dat de leads naar jou toekomen in plaats van dat je er naar op zoek moet.

🌺 Het meedenken over de sales & marketing activiteiten die je met behulp van Mailblue kan inzetten.

Technische rechterhand iets voor jou?

Het maakt niet uit of je al intensief werkt met Mailblue of nog helemaal niet. Als je je herkent in één of meerdere van de onderstaande punten, dan kan ik zomaar eens een hele goede aanvulling zijn voor jouw team:

-> Je bent net of al een lange tijd geleden begonnen met Mailblue en hebt het naar je eigen inzicht ingericht. Maar inmiddels is het aantal contacten gegroeid of aan het groeien en neemt het volgen en bijhouden van je klanten en/of leads steeds meer tijd in beslag. 

-> Je voelt onrust en stress opkomen bij het idee dat je technische handelingen moet gaan uitvoeren om het allemaal te laten werken in Mailblue of op je website. Of je kunt het juist wel zelf maar je ervaart het als een enorm energielek waar je eigenlijk gisteren vanaf wilt.

-> Je verstuurd alleen nog maar campagnes omdat je geen idee hebt hoe automatiseringen werken en je hebt ook geen zin en/of tijd om je daarin te verdiepen.

-> Er zit geen structuur in je lijsten en tags/labels en je bent het overzicht kwijt of je hebt geen idee waar je die voor kunt gebruiken.

-> Je bent van plan een nieuw product te lanceren en wil meer connectie met je leads tijdens de lancering en niet door continu naar je reactie in DM of mail te moeten kijken en eruit te filteren wie of wat een échte potentiële lead is. Liever krijg je een lijst van namen die geïnteresseerd zijn om actief te kunnen benaderen. 

-> Misschien heb jij een online programma (of ben je het nog aan het bouwen) waar mensen zelfstandig doorheen gaan en je zou wel wat meer connectie met deelnemer willen. Maar je hebt geen inzicht in waar de deelnemer zit of je hebt geen tijd om dat allemaal op te pakken.

Dit is wat een samenwerking jouw oplevert…

  • Je houd meer tijd over voor je bedrijf doordat ik alle technische & uitvoerende taken in Mailblue en op je website voor je uit handen neem zodat je hier nooit meer naar om hoeft te kijken.
  • Je kunt meer sales behalen doordat je inzicht hebt in je leads en waardevolle klanten.
  • Je krijgt inzicht in welke mogelijkheden Mailblue allemaal nog meer voor je heeft.
  • Je besteedt minder tijd of geld (aan een dure VA) op het gebied van klantenservice en klantcontact omdat processen geautomatiseerd zijn.
  • Je mailblue is altijd opgeruimd en overzichtelijk, zodat er geen onnodige fouten worden gemaakt. Denk aan een campagne naar een verkeerde doelgroep.
  • Je kunt veel sneller opschalen, omdat allerlei processen automatisch verlopen. Je website, mailsysteem, boekhoudsysteem zijn aan elkaar gekoppeld.

Hoe kun je met mij werken?

Contact

Een matchcall of gelijk een vragenlijst. We hebben telefonisch of digitaal contact zodat ik weet wat je nodig hebt en waar je vast bent gelopen.

Work in progess

Ik ga in afgesproken periode voor je aan de slag. Tussentijds krijg je 1 of 2 keer een update zodat je nog aanpassingen kunt doorgeven

De oplevering

Bij de laatste update krijg je een linkje van me om een afspraak in te plannen voor de oplevering. Dat leg ik in 30-45 min uit wat ik voor je gemaakt heb en hiervan krijg je ook een video.

De oplossing

Je klantreis staat! Alles is geautomatiseerd en jij kunt je tijd & aandacht besteden aan je klanten en de dingen dien je leuk vind om te doen.

Zeg jij …

✨ Ja! Ik zoek een technische duizendpoot die al die technische en uitvoerende werkzaamheden uit handen neemt zodat ik tijd overhoud voor mijn business.

✨ Absoluut! ik wil een optimaal en efficiënt ingedeelde Mailblue.

✨ Zeker! Ik wil graag mijn leads op een schoteltje aangedragen krijgen!

✨ Mijn klanten & leads verdienen mijn waardevolle aandacht!

Ik  zou het geweldig vinden om kennis met jou te maken!

In het gesprek kunnen we samen verkennen of een samenwerking met mij als technische rechterhand passend is voor jou. We brengen samen in kaart waar jij ondersteuning nodig hebt op het gebied van techniek en automatisering. Vervolgens kan ik je een passend voorstel doen voor een samenwerking als er een wederzijdse match is.

Hoe ziet de samenwerking eruit?

Stap 1:
We ontdekken samen tijdens een match call of er een wederzijdse match is. Jij vertelt mij alles over waar je op dit moment tegenaan loopt op het gebied van techniek en automatisering. Op basis van het gesprek doe ik met een offerte een voorstel aan je voor welke werkzaamheden ik uit handen kan nemen voor je.

Stap 2:
Als je besluit om samen te gaan werken, dan starten we onze samenwerking met een kick-off. Tijdens deze call bespreken we alle taken en werkzaamheden die ik van je overneem. Zo weten we allebei wat we kunnen verwachten.

Stap 3:
Ik ga maandelijks voor je aan de slag op basis van een x-aantal uur per maand wat we hebben afgesproken. Dit is een fixed fee op basis van werkzaamheden. Zo sta je nooit voor verrassingen. Mijn samenwerkingen beginnen bij 6 uur per maand. Wat neerkomt op 1,5 uur per week. Het uurtarief wat ik hanteer is 60 euro per uur ex btw. Op basis van mijn ervaring is dat minimaal nodig om alle technische werkzaamheden binnen je bedrijf uit handen te nemen.

Stap 4:
We evalueren onze samenwerking na 3 maanden zodat we allebei kunnen aangeven hoe we het vinden gaan, of het aantal uur nog klopt bij de werkzaamheden en streven we samen naar een conclusie of werkzaamheden aangepast dienen te worden.

Ben jij benieuwd wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Maak dan nu nog een afspraak voor een gratis matchcall zodat we samen kunnen kijken wat jij nodig hebt?

Super gedreven en gepassioneerde vrouw. Heeft oog voor detail en wil het beste voor je onderneming. Zeker een plus als je iemand nodig hebt die houdt van aanpakken.

Rory Malone

Energy Movement

Meest gestelde vragen

Ik twijfel nog of ik klaar ben om werk uit te besteden, wat zal ik doen?

Plan in iedergeval een gratis matchcall in dan kunnen we samen kijken waar je aan denkt om uit te besteden en of dat inderdaad ook mogelijk is.
Ik ben er niet om je kosten te verhogen als het niet nodig is, dus het kan goed zijn dat ik je een paar tips geef waar je voorlopig weer mee verder kan.

Ik ben nog niet begonnen met Mailblue, kun jij me dan ook helpen?

Ja zeker kan dat!
Dan heb ik een leeg canvas wat ik gelijk kan “omtoveren” tot een prachtig schilderij. Dat is juist uitdagend voor me.

Mocht je nog twijfelen over de aanschaf van Mailblue dan kun je via deze link* een gratis account starten en alvast kijken wat de mogelijkheden zijn.
Als je dan binnen twee weken na start van het account ook een matchcall inplant dan kan ik je meer vertellen over de mogelijke die specifiek voor jou handig zijn om te gebruiken.

(*affiliatelink – ik krijg alleen een % van het abonnement als jij ook daadwerkelijk een betaald account gaat nemen)

Ik ga binnenkort lanceren, kun je mij op korte termijn helpen?

Dat is natuurlijk moeilijk te zeggen maar ik houd van flexibiliteit & ‘inspired action’. Dus plan gewoon een gratis matchcall in en geef daarbij aan op welke termijn je zou willen starten dan kan ik op dat moment aangeven of dat mogelijk is.

Hoe ben je Mailblue Expert geworden?

Naast dat ik inmiddels bijna twee jaar werk voor verschillende klanten in Mailblue heb ik ook de hele Mailblue Academy gedaan en de drie certificaten – Basis, Intermediate en Expert – behaald.
Daarnaast lees ik veel blogs en help-artikelen van Mailblue om mijn kennis up-to-date te houden.

Waar heb jij jou sales & marketing ervaring opgedaan?

Zoals je kunt lezen in de pagina “Over Mij” heb ik 10 jaar een succesvolle onderneming in Italië gehad waar ik zelf fulltime bezig was met de marketing. Daarnaast heb ik ook de Fast Lane Business School* van Sharona Bolander gevolgd en zit ik momenteel in de The Entrepeneur Journey*. Ik gebruik veel van wat ik van haar leer in mijn adviezen over sales & markting.

(*affiliatelink – ik krijg alleen een eenmalige vergoeding  als jij ook daadwerkelijk een product koopt bij Sharona)

Werk je ook op projectbasis?

Mijn voorkeur gaat uit naar duurzame verbindingen met ondernemers aangaan en dus werk ik het liefst op een continue basis maar ik houd ook van flexibiliteit & ‘inspired action’. Dus plan gewoon een gratis matchcall in en geef daarbij aan waar het om gaat en wanneer en hoelang je me denkt nodig te hebben. 

Hoe zit het met de AVG en Privacy als ik met jou samenwerk?

Uiteraard houdt ik me aan de AVG en respecteer ik jou persoonsgegevens en de gegevens van jou klanten en business. Je kunt er meer over lezen in mijn privacyverklaring

Staat je vraag er niet tussen neem dan gerust nog even contact met mij op!

Ik beantwoord je vraag heel graag.